Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Optimistas-2 akram
532 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 14.9
excellent Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Kotolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komoda onderschept slim de pass. Komoda passt de bal zonder na te denken. Truszczyński rent richting de bal. Truszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Feller geeft de bal voor. Walseth heeft problemen om de bal te vangen. Walseth passt de bal in één keer door. Komoda is nu in balbezit. Komoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Shishkin rent richting de bal. Truszczyński onderschept slim de pass. Truszczyński passt de bal zonder na te denken. Komoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sakaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Truszczyński passt de bal in één keer door. Komoda is nu in balbezit. Komoda schiet op doel. Kleshchenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Optimistas-2 - akram 1:0

15e minuut.
Haddleton met een snelle inworp. Walseth rent richting de bal. Walseth met een sublieme pass. Komoda rent richting de bal. Komoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Chabrán is nu in balbezit. Pupenko onderschept slim de pass. Kruglov rent richting de bal. Pupenko is nu in balbezit. Pupenko schiet op doel. Ecsegi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Davydenko is nu in balbezit. Komoda is nu in balbezit. Komoda met een sublieme pass. Klungelig pakt Truszczyński de bal. Truszczyński schiet op doel. Kleshchenko bokst de bal weg.

28e minuut.
Janushevskij is nu in balbezit. Truszczyński onderschept slim de pass. Truszczyński passt de bal zonder na te denken. Komoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Optimistas-2 - akram 2:0

40e minuut.
Şəmiyev onderschept slim de pass. Haddleton speelt de bal door. Komoda is nu in balbezit. Komoda draait met de bal, schiet en ... Kleshchenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Optimistas-2 - akram 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Optimistas-2 36%, akram 64%.
Optimistas-2 - akram 3:0

62e minuut.
Feller is nu in balbezit. Feller geeft een hoge lob. Klungelig pakt Truszczyński de bal. Truszczyński schiet op doel. Kleshchenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Walseth probeert naar een medespeler te passen. Guzmán geeft een hoge lob. Komoda rent richting de bal. Komoda haalt uit met een fantastische trap. Kleshchenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Optimistas-2 - akram 4:0

72e minuut.
Allik kan de bal niet met de borst controleren. Allik passt de bal in één keer door. Sakaev heeft problemen om de bal te vangen. Komoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Optimistas-2 - akram 5:0

75e minuut.
Janushevskij is nu in balbezit. Janushevskij geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haddleton met de inworp. Truszczyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Haddleton geeft een hoge lob. Truszczyński rent richting de bal. Harlachiov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harlachiov krijgt een gele kaart. Truszczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Purwadi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Komoda heeft problemen om de bal te vangen. Komoda draait met de bal, schiet en ... Kleshchenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Janushevskij rent richting de bal. Janushevskij geeft een hoge lob. Inworp. Şəmiyev met de inworp. Haddleton geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Optimistas-2 29%, akram 71%.
Optimistas-2 - akram 5:0