Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Susi FC MC
111 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 20
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Almási met de inworp. Kone rent richting de bal. Kone geeft een hoge lob. Sosna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC MC 1:0

9e minuut.
Schustov geeft de bal voor. Inworp. Kone met een snelle inworp. Michek is nu in balbezit. Michek geeft een hoge lob. Zakrutkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia geeft een hoge lob. Korneev kan de bal niet met de borst controleren. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Sosna passt de bal zonder na te denken. Almási bereikt de bal nog maar net als eerste. Almási met een sublieme pass. Michek rent richting de bal. Michek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kone heeft problemen om de bal te vangen. Kirichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone begaat een overtreding. Kone krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Inworp. Kirichenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek onderschept slim de pass. Michek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ambia met een sublieme pass. Pozzaglia rent richting de bal. Pozzaglia speelt de bal door. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC MC 2:0

22e minuut.
Almási passt de bal in één keer door. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone passt de bal met de wreef. Michek is nu in balbezit. Michek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rodionov kopt de bal weg. Almási met een sublieme pass. Kone probeert naar een medespeler te passen. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kirichenko met de inworp. Michek probeert naar een medespeler te passen. Kone speelt de bal door. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Jačiunskas kopt de bal weg. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Almási verovert de bal door een tackle van achteren. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC MC 3:0

30e minuut.
Almási is nu in balbezit. Bashirov verovert de bal door een tackle van achteren. Bashirov met een sublieme pass. Pozzaglia rent richting de bal. Pozzaglia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kone met een sublieme pass. Almási heeft problemen om de bal te vangen. Almási geeft een hoge lob. Sosna heeft problemen om de bal te vangen. Sosna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Michek speelt de bal door. Kone rent richting de bal. Kone passt de bal in één keer door. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pozzaglia passt de bal in één keer door. Ambia rent richting de bal. Ambia passt de bal in één keer door. Sosna is nu in balbezit. Sosna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Michek probeert naar een medespeler te passen. Sosna heeft problemen om de bal te vangen. Schustov is nu in balbezit. Michek onderschept slim de pass. Michek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ambia probeert naar een medespeler te passen. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek rent richting de bal. Michek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC MC 4:0

42e minuut.
Bashirov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dudkin de bal. Ambia met een sublieme pass. Sosna is nu in balbezit. Sosna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Almási kopt de bal weg. Daar is Kone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kone probeert naar een medespeler te passen. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC MC 5:0

44e minuut.
Daar is Michek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shpakovskij is nu in balbezit. Michek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shpakovskij raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Susi 14%, FC MC 86%.
Susi - FC MC 5:0

46e minuut.
Dudkin passt de bal met de wreef. Michek is nu in balbezit. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek onderschept slim de pass. Michek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Zakrutkin trapt de bal weg van het doel. Ambia kopt de bal weg. Michek heeft problemen om de bal te vangen. Michek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC MC 6:0

60e minuut.
Sosna passt de bal met de wreef. Kone rent richting de bal. Kone geeft een lange en hoge pass. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC MC 7:0

65e minuut.
Pozzaglia heeft problemen om de bal te vangen. Ambia is nu in balbezit. Ambia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ... Zakrutkin bokst de bal weg.

67e minuut.
Kirichenko is nu in balbezit. Daar is Kone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kone passt de bal zonder na te denken. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC MC 8:0

75e minuut.
Yevsikov met een snelle inworp. Michek is nu in balbezit. Michek met een sublieme pass. Daar is Sosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC MC 9:0

78e minuut.
Sosna kopt de bal weg. Pozzaglia is nu in balbezit. Daar is Pozzaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozzaglia geeft de bal voor. Sosna springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC MC 10:0

80e minuut.
Kone met een snelle inworp. Almási bereikt de bal nog maar net als eerste. Almási geeft een hoge lob. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Almási passt de bal in één keer door. Michek is nu in balbezit. Schustov is nu in balbezit. Sosna onderschept slim de pass. Sosna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Speranskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Speranskij geeft een lange en hoge pass. Sosna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Almási bereikt de bal nog maar net als eerste. Almási geeft een lange en hoge pass. Zakrutkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC MC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Susi 27%, FC MC 73%.
Susi - FC MC 11:0