Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YM FC FC Sparta Himki
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Ivanishin geeft de bal voor. Korotkov is nu in balbezit. Kruglov verovert de bal door een tackle van achteren. Zabaluev onderschept slim de pass. Zabaluev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Makshanzev kopt de bal weg. Daar is Korotkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruglov maakt een afschuwelijke overtreding. Kruglov krijgt een gele kaart. Korotkov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Korotkov kan niet meer verder spelen. Tshovrebov komt het veld opgelopen. Simonian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruschinskij probeert naar een medespeler te passen. Istomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Istomin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Poddubnyj met een sublieme pass. Klungelig pakt Tshovrebov de bal. Tshovrebov passt de bal met de wreef. Novosadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novosadov draait met de bal, schiet en ... Bezrodnyj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bogdanov rent richting de bal. Zabaluev onderschept slim de pass. Zabaluev speelt de bal door. Istomin rent richting de bal. Istomin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tshovrebov onderschept slim de pass. Zabaluev met een sublieme pass. Istomin is nu in balbezit. Istomin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Smirnov de bal onder controle te krijgen. Mkrtchyan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bogdanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanishin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabaluev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabaluev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Churikov rent richting de bal. Novosadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novosadov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Egunov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
YM FC - FC Sparta Himki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YM FC 62%, FC Sparta Himki 38%.
YM FC - FC Sparta Himki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YM FC 62%, FC Sparta Himki 38%.
YM FC - FC Sparta Himki 1:0