Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
APR гвозди
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Evtifeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtifeev passt de bal in één keer door. Janushevskij rent richting de bal. Iskanderov verovert de bal door een tackle van achteren. Iskanderov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Evseenko trapt de bal weg van het doel. Evmenenko kopt de bal weg. Lobanovskij probeert de bal aan de voet te houden. Shchirik is nu in balbezit. Shchirik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dryushchenko passt de bal zonder na te denken. Zhabin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabin passt de bal in één keer door. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Tkachev de bal. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. Mudko heeft problemen om de bal te vangen. Zhabin rent richting de bal. Zhabin schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rakushev rent richting de bal. Iskanderov onderschept slim de pass. Zabolotin maakt een afschuwelijke overtreding. Zabolotin krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dryushchenko probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zykin met de inworp. Evtifeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtifeev geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Chugajnov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
APR - гвозди 0:1

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saenko met een harde bal richting middenveld. Dryushchenko kopt de bal weg. Zhabin rent richting de bal. Zhabin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APR 47%, гвозди 53%.
APR - гвозди 0:1

51e minuut.
Dryushchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Dryushchenko passt de bal met de wreef. Mudko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev onderschept slim de pass. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. Saenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Evlahin rent richting de bal. Rakushev verovert de bal door een tackle van achteren. Zykin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rakushev raakt geblesseerd tijdens het duel. Zabolotin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: APR 42%, гвозди 58%.
APR - гвозди 0:1