Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamax jkjkl
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Danilov rent richting de bal. Zinchenko onderschept slim de pass. Zinchenko passt de bal in één keer door. Kruglov rent richting de bal. Kruglov schiet op doel. Zalugin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zalugin probeert naar een medespeler te passen. Ivolgin kopt de bal weg. Danchuk speelt de bal door. Abazov rent richting de bal. Abazov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamax - jkjkl 0:1

17e minuut.
Ivolgin onderschept slim de pass. Ivolgin passt de bal zonder na te denken. Danchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov rent richting de bal. Abazov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lamax - jkjkl 0:2

43e minuut.
Davydov kopt de bal weg. Daar is Saltykov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shmigero rent richting de bal. Shmigero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamax 46%, jkjkl 54%.
Lamax - jkjkl 0:2

63e minuut.
Zinchenko geeft een lange en hoge pass. Zinchenko is nu in balbezit. Danilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Danilov krijgt een gele kaart. Zinchenko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zinchenko kan niet meer verder spelen. Gvozdukhin komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Prikhodko geeft een hoge lob. Egunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Egunov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jakushin de bal. Jakushin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Egunov heeft problemen om de bal te vangen. Pistoletom rent richting de bal. Pistoletom geeft de bal voor. Ivolgin rent richting de bal. Ivolgin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bazaev geeft een hoge lob. Daar is Prikhodko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prikhodko speelt de bal door. Kruglov rent richting de bal. Kruglov haalt uit met een fantastische trap. Zalugin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamax 56%, jkjkl 44%.
Lamax - jkjkl 0:2