Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IVANOVO CITY FC fc remember
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Chizhov trapt de bal weg van het doel. Kurnaev kopt de bal weg. Galiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IVANOVO CITY FC - fc remember 0:1

31e minuut.
Shchiogolev is nu in balbezit. Shchiogolev met een sublieme pass. Bajdachnyj is nu in balbezit. Bajdachnyj schiet op doel. Shchepotov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IVANOVO CITY FC - fc remember 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IVANOVO CITY FC 57%, fc remember 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IVANOVO CITY FC - fc remember 1:1

62e minuut.
Yorsh met een sublieme pass. Malygin rent richting de bal. Malygin passt de bal zonder na te denken. Bajdachnyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajdachnyj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Nigmatullin passt de bal in één keer door. Malygin is nu in balbezit. Malygin probeert naar een medespeler te passen. Bajdachnyj heeft problemen om de bal te vangen. Bajdachnyj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sanatulov met een sublieme pass. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov schiet op doel. Korotkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Makshanzev de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Nigmatullin geeft een hoge lob. Sanatulov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makshanzev. Makshanzev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IVANOVO CITY FC 63%, fc remember 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IVANOVO CITY FC - fc remember 1:1