Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamax СтарТим
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Zakatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinchenko rent richting de bal. Frolov rent richting de bal. Gvozdukhin verovert de bal door een tackle van achteren. Gvozdukhin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Gvozdukhin controleert de bal met de borst. Kruglov is nu in balbezit. Tolstoj verovert de bal door een tackle van achteren. Tolstoj geeft een hoge lob. Bazaev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Axionov onderschept slim de pass. Gvozdukhin is nu in balbezit. Gvozdukhin passt de bal zonder na te denken. Kruglov heeft problemen om de bal te vangen. Kruglov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rubin speelt de bal door. Troshkin rent richting de bal. Troshkin probeert naar een medespeler te passen. Zakatov is nu in balbezit. Zakatov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamax 43%, СтарТим 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lamax - СтарТим 0:0

62e minuut.
Troshkin verovert de bal door een tackle van achteren. Troshkin passt de bal in één keer door. Zakatov rent richting de bal. Zakatov schiet op doel. Alikin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamax - СтарТим 0:1

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skliarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zinchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Troshkin onderschept slim de pass. Troshkin geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamax - СтарТим 0:2

81e minuut.
Troshkin rent richting de bal. Danilin bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilin geeft de bal voor. Troshkin is nu in balbezit. Troshkin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Privalov probeert naar een medespeler te passen. Zhirkov rent richting de bal. Troshkin rent richting de bal. Troshkin haalt uit met een fantastische trap. Alikin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamax - СтарТим 0:3

88e minuut.
Zakatov is nu in balbezit. Zakatov passt de bal zonder na te denken. Privalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Troshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Troshkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamax 59%, СтарТим 41%.
Lamax - СтарТим 0:3