Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СтарТим jkjkl
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Skliarov is nu in balbezit. Serebrianikov onderschept slim de pass. Serebrianikov geeft de bal voor. Abazov is nu in balbezit. Abazov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Danilov rent richting de bal. Zakatov is nu in balbezit. Danilov verovert de bal door een tackle van achteren. Troshkin onderschept slim de pass. Troshkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Serebrianikov verovert de bal door een tackle van achteren. Serebrianikov geeft de bal voor. Daar is Frolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov is nu in balbezit. Abazov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Danilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilov geeft een hoge lob. Tolstoj is nu in balbezit. Abazov verovert de bal door een tackle van achteren. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Shcherbinin geeft een hoge lob. Danilov kopt de bal weg. Danchuk probeert de bal aan de voet te houden. Troshkin is nu in balbezit. Troshkin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ivolgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Axionov onderschept slim de pass. Zakatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Troshkin is nu in balbezit. Troshkin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Serebrianikov geeft een lange en hoge pass. Shavlo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danchuk. Danchuk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СтарТим 38%, jkjkl 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
СтарТим - jkjkl 0:0

50e minuut.
Troshkin speelt de bal door. Ivolgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivolgin passt de bal in één keer door. Zakatov rent richting de bal. Zakatov haalt uit met een fantastische trap. Zalugin bokst de bal weg.

52e minuut.
Davydov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shcherbinin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Troshkin rent richting de bal. Troshkin geeft een hoge lob. Paal! Davydov heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zakatov is nu in balbezit. Ivolgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakatov verovert de bal door een tackle van achteren. Zakatov haalt uit met een fantastische trap. Zalugin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СтарТим - jkjkl 1:0

85e minuut.
Klungelig pakt Rubin de bal. Axionov rent richting de bal. Axionov met een sublieme pass. Skliarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skliarov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СтарТим 53%, jkjkl 47%.
СтарТим - jkjkl 1:0