Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravisten Lamax
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15
weak Schieten hopeless
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Zinchenko onderschept slim de pass. Zinchenko passt de bal met de wreef. Sanatulov is nu in balbezit. Kruglov verovert de bal door een tackle van achteren. Kruglov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Sanatulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanatulov passt de bal in één keer door. Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikariev is nu in balbezit. Dikariev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Alikin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravisten - Lamax 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravisten 51%, Lamax 49%.
Ravisten - Lamax 1:0

51e minuut.
Danilin is nu in balbezit. Danilin passt de bal met de wreef. Lemish bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakushin onderschept slim de pass. Jakushin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lozinskij is nu in balbezit. Lozinskij passt de bal in één keer door. Danilin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikariev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Egunov rent richting de bal. Dikariev rent richting de bal. Dikariev probeert naar een medespeler te passen. Bogdanov is nu in balbezit. Bogdanov schiet op doel. Alikin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kudritskij is nu in balbezit. Bazaev verovert de bal door een tackle van achteren. Bazaev geeft de bal voor. Shmigero is nu in balbezit. Shmigero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravisten 41%, Lamax 59%.
Ravisten - Lamax 1:0