Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCRK СтарТим
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Frolov rent richting de bal. Kabanov onderschept slim de pass. Kabanov speelt de bal door. Shalimov rent richting de bal. Shalimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Inworp. Zairullin met een snelle inworp. Tetyukhin rent richting de bal. Tetyukhin geeft een hoge lob. Shalimov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRK - СтарТим 1:0

10e minuut.
Anyukov onderschept slim de pass. Anyukov probeert naar een medespeler te passen. Grim bereikt de bal nog maar net als eerste. Troshkin onderschept slim de pass. Troshkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tolstoj onderschept slim de pass. Tolstoj geeft de bal voor. Gaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakatov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Shalimov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shavlo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kabanov. Shavlo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Troshkin is nu in balbezit. Anyukov rent richting de bal. Troshkin verovert de bal door een tackle van achteren. Zakatov is nu in balbezit. Zakatov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Shitvenkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRK 48%, СтарТим 52%.
FCRK - СтарТим 1:0

46e minuut.
Troshkin met een sublieme pass. Shcherbinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Grim begaat een overtreding. Grim krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Inworp. Grim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij geeft een lange en hoge pass. Zhirkov kopt de bal weg. Shabrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shalimov is nu in balbezit. Shalimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRK - СтарТим 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRK 49%, СтарТим 51%.
FCRK - СтарТим 2:0