Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СтарТим FCRK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Na een snelle pass probeert Izhagaev de bal onder controle te krijgen. Axionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetyukhin begaat een overtreding. Tetyukhin krijgt een gele kaart. Axionov raakt geblesseerd tijdens het duel. Axionov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Abramuk de bal. Zakatov rent richting de bal. Zakatov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
СтарТим - FCRK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СтарТим 43%, FCRK 57%.
СтарТим - FCRK 1:0

58e minuut.
Shavlo met een sublieme pass. Shalimov is nu in balbezit. Zhirkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanov rent richting de bal. Shalimov is nu in balbezit. Shalimov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zairullin rent richting de bal. Skliarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zairullin zijn tegenspeler op de grond. Skliarov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Axionov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal. Shitvenkov bokst de bal weg.

88e minuut.
Axionov geeft een hoge lob. Zairullin rent richting de bal. Zairullin geeft de bal voor. Shalimov is nu in balbezit. Shalimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СтарТим 48%, FCRK 52%.
СтарТим - FCRK 1:0