Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc remember jkjkl
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


23e minuut.
Mostovoj geeft een hoge lob. Sanatulov speelt de bal door. Viktorov heeft problemen om de bal te vangen. Galiev is nu in balbezit. Galiev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Abazov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurnaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov onderschept slim de pass. Danchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc remember - jkjkl 0:1

36e minuut.
Valiev onderschept slim de pass. Valiev geeft een hoge lob. Karyaka rent richting de bal. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov draait met de bal, schiet en ... Zalugin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Nigmatullin passt de bal zonder na te denken. Daar is Viktorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davydov rent richting de bal. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc remember - jkjkl 1:1

44e minuut.
Kurnaev onderschept slim de pass. Ivolgin verovert de bal door een tackle van achteren. Ivolgin passt de bal met de wreef. Daar is Abazov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc remember 43%, jkjkl 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc remember - jkjkl 1:1

46e minuut.
Prikhodko geeft de bal voor. Kuluberdiev kopt de bal weg. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov schiet op doel. Buntzker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc remember - jkjkl 1:2

66e minuut.
Ivolgin geeft de bal voor. Abazov is nu in balbezit. Met opzet legt Kurnaev zijn tegenspeler op de grond. Kurnaev krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Inworp. Chernov met de inworp. Galiev probeert naar een medespeler te passen. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mostovoj is nu in balbezit. Nigmatullin rent richting de bal. Mostovoj begaat een overtreding. Mostovoj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc remember 41%, jkjkl 59%.
fc remember - jkjkl 1:2