Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jkjkl fc remember
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Zalugin rent richting de bal. Zalugin geeft de bal voor. Sanatulov kopt de bal weg. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Buntzker verovert de bal door een tackle van achteren. Buntzker probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Nigmatullin de bal onder controle te krijgen. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nigmatullin speelt de bal door. Ivolgin is nu in balbezit. Ivolgin speelt de bal door. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pistoletom speelt de bal door. Danchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchuk probeert naar een medespeler te passen. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov schiet op doel. Shchepotov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Valiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov rent richting de bal. Abazov schiet op doel. Klungelig pakt Nigmatullin de bal. Shchepotov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkjkl 53%, fc remember 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jkjkl - fc remember 0:0

47e minuut.
Ivolgin heeft problemen om de bal te vangen. Ivolgin geeft een lange en hoge pass. Valiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov geeft de bal voor. Shchepotov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Danchuk probeert naar een medespeler te passen. Serebrianikov is nu in balbezit. Kurnaev is nu in balbezit. Serebrianikov onderschept slim de pass. Serebrianikov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zalugin trapt de bal weg. Nigmatullin kopt de bal weg. Prikhodko is nu in balbezit. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Saltykov geeft een hoge lob. Nigmatullin rent richting de bal. Abazov verovert de bal door een tackle van achteren. Danchuk is nu in balbezit. Danchuk schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ivolgin speelt de bal door. Danchuk rent richting de bal. Danchuk passt de bal in één keer door. Abazov is nu in balbezit. Abazov draait met de bal, schiet en ... Shchepotov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkjkl 51%, fc remember 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jkjkl - fc remember 0:0