Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamax IVANOVO CITY FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Vlasov rent richting de bal. Jakushin verovert de bal door een tackle van achteren. Jakushin passt de bal zonder na te denken. Sekretov rent richting de bal. Sekretov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Zhuravliov onderschept slim de pass. Zinchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Zinchenko passt de bal met de wreef. Sekretov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekretov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zinchenko rent richting de bal. Zinchenko passt de bal zonder na te denken. Vlasov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sekretov rent richting de bal. Sekretov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zhuravliov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhuravliov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shmigero met de inworp. Zinchenko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zinchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Malygin rent richting de bal. Malygin passt de bal met de wreef. Bajdachnyj heeft problemen om de bal te vangen. Bajdachnyj haalt uit met een fantastische trap. Alikin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamax 45%, IVANOVO CITY FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lamax - IVANOVO CITY FC 0:0

46e minuut.
Golovskoy verovert de bal door een tackle van achteren. Shmigero bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmigero speelt de bal door. Zinchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinchenko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zinchenko probeert naar een medespeler te passen. Sekretov rent richting de bal. Vlasov rent richting de bal. Sekretov verovert de bal door een tackle van achteren. Sekretov haalt uit met een fantastische trap. Dolmatov bokst de bal weg.

80e minuut.
Zhuravliov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekretov rent richting de bal. Zhuravliov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekretov verovert de bal door een tackle van achteren. Sekretov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lamax - IVANOVO CITY FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamax 46%, IVANOVO CITY FC 54%.
Lamax - IVANOVO CITY FC 1:0