Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лестер Сити ФК СтарТим
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


16e minuut.
Isaev is nu in balbezit. Troshkin onderschept slim de pass. Troshkin passt de bal met de wreef. Zakatov rent richting de bal. Zakatov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Shavlo heeft problemen om de bal te vangen. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov probeert naar een medespeler te passen. Pryanikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryanikov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Zaporov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yorshik komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Denisov passt de bal in één keer door. Galiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavlo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galiev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Galiev kan niet meer verder spelen. Valiev komt het veld opgelopen. Denisov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Shabrov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лестер Сити ФК 65%, СтарТим 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Лестер Сити ФК - СтарТим 0:0

52e minuut.
Axionov passt de bal met de wreef. Shavlo rent richting de bal. Shavlo speelt de bal door. Pryanikov rent richting de bal. Pryanikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Eliseev met een sublieme pass. Shavlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov verovert de bal door een tackle van achteren. Pryanikov is nu in balbezit. Pryanikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yorshik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhitarev komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Frolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiev onderschept slim de pass. Valiev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лестер Сити ФК 48%, СтарТим 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Лестер Сити ФК - СтарТим 0:0