Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCRK Ravisten
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Kadykin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tetyukhin met een snelle inworp. Kabanov is nu in balbezit. Kabanov draait met de bal, schiet en ... Mamedov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Izhagaev rent richting de bal. Izhagaev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gvozdukhin de bal onder controle te krijgen. Shalimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shalimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Anyukov met een sublieme pass. Kabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozinskij onderschept slim de pass. Shalimov verovert de bal door een tackle van achteren. Shalimov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Anyukov rent richting de bal. Lozinskij onderschept slim de pass. Lozinskij probeert naar een medespeler te passen. Bogdanov rent richting de bal. Bogdanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tetyukhin onderschept slim de pass. Daar is Tetyukhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tetyukhin passt de bal zonder na te denken. Shalimov rent richting de bal. Shalimov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Alejnikov is nu in balbezit. Alejnikov geeft de bal voor. Daar is Abramuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRK 46%, Ravisten 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCRK - Ravisten 0:0

59e minuut.
Lozinskij onderschept slim de pass. Dikariev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzhaga-Dzhaga. Dzhaga-Dzhaga krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Shalimov speelt de bal door. Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyukov rent richting de bal. Dikariev rent richting de bal. Dikariev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lemish geeft de bal voor. Inworp. Tetyukhin met de inworp. Kabanov rent richting de bal. Kabanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Izhagaev controleert de bal met de borst. Kostin rent richting de bal. Kostin passt de bal in één keer door. Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov draait met de bal, schiet en ... Shitvenkov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRK 55%, Ravisten 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCRK - Ravisten 0:0