Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lamax fc remember
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.3
hopeless Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Zinchenko probeert naar een medespeler te passen. Zinchenko rent richting de bal. Zinchenko passt de bal met de wreef. Kruglov rent richting de bal. Kruglov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Bazaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazaev passt de bal met de wreef. Danilin heeft problemen om de bal te vangen. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov haalt uit met een fantastische trap. Alikin bokst de bal weg. Galiev bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kruglov is nu in balbezit. Zinchenko is nu in balbezit. Vakulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinchenko onderschept slim de pass. Zinchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lamax - fc remember 1:0

37e minuut.
Bazaev heeft problemen om de bal te vangen. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Privalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov onderschept slim de pass. Viktorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamax 56%, fc remember 44%.
Lamax - fc remember 1:0

61e minuut.
Privalov is nu in balbezit. Nigmatullin rent richting de bal. Nigmatullin passt de bal met de wreef. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Chernov is nu in balbezit. Chernov probeert naar een medespeler te passen. Danilin kan de bal niet met de borst controleren. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lamax 64%, fc remember 36%.
Lamax - fc remember 1:0