Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лестер Сити ФК jkjkl
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Pryanikov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valiev komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov passt de bal met de wreef. Valiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiev draait met de bal, schiet en ... Zalugin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Лестер Сити ФК - jkjkl 1:0

18e minuut.
Serebrianikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrianikov speelt de bal door. Abazov heeft problemen om de bal te vangen. Danchuk rent richting de bal. Danchuk haalt uit met een fantastische trap. Shchvetz bokst de bal weg.

23e minuut.
Prapor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pistoletom met de inworp. Danchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchuk schiet op doel. Shchvetz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Danchuk controleert de bal met de borst. Danchuk speelt de bal door. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov verovert de bal door een tackle van achteren. Abazov haalt uit met een fantastische trap. Shchvetz bokst de bal weg.

39e minuut.
Saltykov geeft de bal voor. Prapor kopt de bal weg. Ivolgin heeft problemen om de bal te vangen. Denisov is nu in balbezit. Denisov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Лестер Сити ФК - jkjkl 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лестер Сити ФК 55%, jkjkl 45%.
Лестер Сити ФК - jkjkl 2:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Prapor de bal onder controle te krijgen. Danchuk is nu in balbezit. Danchuk geeft de bal voor. Abazov rent richting de bal. Abazov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prapor bereikt de bal nog maar net als eerste. Prapor geeft de bal voor. Inworp. Pistoletom met de inworp. Danchuk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Лестер Сити ФК - jkjkl 2:1

73e minuut.
Eliseev speelt de bal door. Denisov heeft problemen om de bal te vangen. Denisov passt de bal in één keer door. Valiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Лестер Сити ФК - jkjkl 3:1

77e minuut.
Danilov controleert de bal met de borst. Denisov rent richting de bal. Denisov speelt de bal door. Valiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Eganov met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivolgin met een snelle inworp. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Лестер Сити ФК - jkjkl 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лестер Сити ФК 57%, jkjkl 43%.
Лестер Сити ФК - jkjkl 3:2