Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jkjkl Лестер Сити ФК
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Denisov is nu in balbezit. Denisov passt de bal in één keer door. Prikhodko is nu in balbezit. Pryanikov onderschept slim de pass. Pryanikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Zalugin trapt de bal weg van het doel. Zaporov bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Danilov krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ivolgin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galiev met een snelle inworp. Denisov is nu in balbezit. Denisov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zalugin trapt de bal weg. Danchuk is nu in balbezit. Danchuk passt de bal in één keer door. Abazov is nu in balbezit. Abazov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Shchvetz trapt de bal weg. Ivolgin kopt de bal weg. Daar is Isaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazov rent richting de bal. Abazov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pistoletom neemt de hoekschop. Ivolgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivolgin draait met de bal, schiet en ... Abazov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zaporov probeert de bal aan de voet te houden. Abazov is nu in balbezit. Danchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Prikhodko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denisov rent richting de bal. Denisov probeert naar een medespeler te passen. Pryanikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryanikov haalt uit met een fantastische trap. Zalugin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkjkl 58%, Лестер Сити ФК 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jkjkl - Лестер Сити ФК 0:0

63e minuut.
Danilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Salenko de bal onder controle te krijgen. Abazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Danilov passt de bal met de wreef. Pistoletom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistoletom met een sublieme pass. Abazov rent richting de bal. Abazov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zaporov probeert naar een medespeler te passen. Denisov is nu in balbezit. Denisov met een sublieme pass. Pryanikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryanikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zaporov kopt de bal weg. Daar is Denisov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denisov passt de bal in één keer door. Pryanikov is nu in balbezit. Pryanikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ivolgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivolgin passt de bal zonder na te denken. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazov verovert de bal door een tackle van achteren. Abazov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Zaporov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pistoletom met een snelle inworp. Danchuk rent richting de bal. Danchuk geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

83e minuut.
Eliseev heeft problemen om de bal te vangen. Eliseev passt de bal in één keer door. Pryanikov rent richting de bal. Denisov rent richting de bal. Denisov draait met de bal, schiet en ... Zalugin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkjkl 47%, Лестер Сити ФК 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jkjkl - Лестер Сити ФК 0:0