Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IVANOVO CITY FC СтарТим
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Zakatov de bal. Vlasov is nu in balbezit. Zakatov verovert de bal door een tackle van achteren. Zakatov haalt uit met een fantastische trap. Chizhov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IVANOVO CITY FC - СтарТим 0:1

10e minuut.
Shcherbinin rent richting de bal. Shcherbinin probeert naar een medespeler te passen. Korotkov is nu in balbezit. Zakatov is nu in balbezit. Zakatov haalt uit met een fantastische trap. Dolmatov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Rubin heeft problemen om de bal te vangen. Malygin bereikt de bal nog maar net als eerste. Malygin passt de bal zonder na te denken. Bajdachnyj is nu in balbezit. Bajdachnyj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tolstoj geeft de bal voor. Inworp. Shchiogolev met de inworp. Malygin is nu in balbezit. Malygin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Degtev passt de bal met de wreef. Vlasov rent richting de bal. Vlasov passt de bal zonder na te denken. Bajdachnyj rent richting de bal. Bajdachnyj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Golovskoy is nu in balbezit. Skliarov verovert de bal door een tackle van achteren. Skliarov geeft een hoge lob. Zakatov is nu in balbezit. Zakatov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IVANOVO CITY FC 55%, СтарТим 45%.
IVANOVO CITY FC - СтарТим 0:1

50e minuut.
Troshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Troshkin speelt de bal door. Zakatov rent richting de bal. Zakatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IVANOVO CITY FC - СтарТим 0:2

51e minuut.
Chizhov trapt de bal weg van het doel. Degtev kopt de bal weg. Daar is Zhuravliov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troshkin rent richting de bal. Troshkin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Nagumanov met een sublieme pass. Bajdachnyj is nu in balbezit. Tolstoj onderschept slim de pass. Malygin rent richting de bal. Malygin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Shcherbinin met een sublieme pass. Frolov probeert naar een medespeler te passen. Troshkin rent richting de bal. Troshkin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IVANOVO CITY FC 62%, СтарТим 38%.
IVANOVO CITY FC - СтарТим 0:2