Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СтарТим IVANOVO CITY FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Inworp. Skliarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Troshkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Troshkin haalt uit met een fantastische trap. Chizhov kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zakatov is nu in balbezit. Zakatov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
СтарТим - IVANOVO CITY FC 1:0

6e minuut.
Golovskoy probeert de bal aan de voet te houden. Skliarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Golovskoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golovskoy krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Nagumanov met de inworp. Malygin is nu in balbezit. Axionov begaat een overtreding. Malygin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Malygin kan niet meer verder spelen. Yorsh komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Nagumanov rent richting de bal. Nagumanov geeft de bal voor. Klungelig pakt Frolov de bal. Bajdachnyj rent richting de bal. Bajdachnyj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
СтарТим - IVANOVO CITY FC 1:1

25e minuut.
Golovskoy met een sublieme pass. Zhuravliov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubin. Rubin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СтарТим 51%, IVANOVO CITY FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
СтарТим - IVANOVO CITY FC 1:1

58e minuut.
Nagumanov is nu in balbezit. Nagumanov speelt de bal door. Klungelig pakt Zhirkov de bal. Bajdachnyj is nu in balbezit. Bajdachnyj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
СтарТим - IVANOVO CITY FC 1:2

84e minuut.
Vlasov speelt de bal door. Nagumanov is nu in balbezit. Nagumanov passt de bal met de wreef. Bajdachnyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajdachnyj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Yorsh probeert de bal aan de voet te houden. Zakatov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vlasov. Vlasov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СтарТим 41%, IVANOVO CITY FC 59%.
СтарТим - IVANOVO CITY FC 1:2