Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jkjkl FCRK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Izhagaev speelt de bal door. Anyukov is nu in balbezit. Anyukov passt de bal zonder na te denken. Shalimov is nu in balbezit. Shalimov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jkjkl - FCRK 0:1

7e minuut.
Abramuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Serebrianikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gaev geeft een lange en hoge pass. Kabanov is nu in balbezit. Kabanov passt de bal in één keer door. Shalimov rent richting de bal. Shalimov draait met de bal, schiet en ... Zalugin bokst de bal weg.

25e minuut.
Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij geeft een hoge lob. Saltykov geeft een lange en hoge pass. Serebrianikov is nu in balbezit. Serebrianikov geeft een hoge lob. Shitvenkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Prikhodko probeert naar een medespeler te passen. Danchuk is nu in balbezit. Danchuk probeert naar een medespeler te passen. Abazov is nu in balbezit. Abazov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Grim verovert de bal door een tackle van achteren. Grim met een sublieme pass. Shalimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Abramuk geeft de bal voor. Inworp. Serebrianikov met een snelle inworp. Danchuk is nu in balbezit. Danchuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkjkl 47%, FCRK 53%.
jkjkl - FCRK 0:1

60e minuut.
Abazov rent richting de bal. Zairullin rent richting de bal. Abazov onderschept slim de pass. Abazov draait met de bal, schiet en ... Abramuk verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Serebrianikov zal de hoekschop nemen. Danilov controleert de bal met de borst. Danilov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pistoletom zal de hoekschop nemen. Daar is Serebrianikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serebrianikov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jkjkl 48%, FCRK 52%.
jkjkl - FCRK 0:1