Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc remember СтарТим
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Tolstoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiev verovert de bal door een tackle van achteren. Galiev probeert naar een medespeler te passen. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov schiet op doel. Shabrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chernov zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Axionov de bal. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kuluberdiev passt de bal zonder na te denken. Nigmatullin heeft problemen om de bal te vangen. Troshkin speelt de bal door. Zakatov rent richting de bal. Zakatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc remember - СтарТим 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc remember 56%, СтарТим 44%.
fc remember - СтарТим 0:1

67e minuut.
Galiev rent richting de bal. Galiev geeft een lange en hoge pass. Zhirkov probeert de bal aan de voet te houden. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov schiet op doel. Shabrov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc remember - СтарТим 1:1

81e minuut.
Frolov geeft de bal voor. Zakatov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurnaev. Kurnaev krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kurnaev kopt de bal weg. Axionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Axionov met een sublieme pass. Troshkin rent richting de bal. Troshkin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shchepotov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Sanatulov geeft een lange en hoge pass. Kurnaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiev is nu in balbezit. Viktorov rent richting de bal. Viktorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc remember 51%, СтарТим 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc remember - СтарТим 1:1