Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IVANOVO CITY FC Ravisten
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Lozinskij onderschept slim de pass. Lozinskij speelt de bal door. Bogdanov is nu in balbezit. Dikariev is nu in balbezit. Dikariev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nagumanov met een snelle inworp. Daar is Malygin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadykin maakt een afschuwelijke overtreding. Kadykin krijgt een gele kaart. Malygin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lebzyak komt bij de bal en schiet. Mamedov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
IVANOVO CITY FC - Ravisten 1:0

22e minuut.
Alejnikov rent richting de bal. Shchiogolev verovert de bal door een tackle van achteren. Sanatulov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shchiogolev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Shchiogolev kan niet meer verder spelen. Yorsh komt het veld opgelopen. Malygin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kadykin rent richting de bal. Kadykin speelt de bal door. Lemish is nu in balbezit. Bajdachnyj verovert de bal door een tackle van achteren. Bajdachnyj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Vlasov rent richting de bal. Vlasov passt de bal met de wreef. Makshanzev is nu in balbezit. Bogdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanov draait met de bal, schiet en ... Dolmatov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Bogdanov rent richting de bal. Vlasov is nu in balbezit. Bogdanov onderschept slim de pass. Dikariev rent richting de bal. Dikariev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IVANOVO CITY FC 46%, Ravisten 54%.
IVANOVO CITY FC - Ravisten 1:0

88e minuut.
Kudritskij passt de bal met de wreef. Dikariev rent richting de bal. Makshanzev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dikariev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lozinskij zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dolmatov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IVANOVO CITY FC 44%, Ravisten 56%.
IVANOVO CITY FC - Ravisten 1:0