Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Veles Moscow Mad Bears
Normal Tactiek ot541v532
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Fedotov is nu in balbezit. Fedotov probeert naar een medespeler te passen. Cavalera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Veles Moscow - Mad Bears 0:1

3e minuut.
Jarovenko rent richting de bal. Cavalera verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalera passt de bal met de wreef. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev schiet op doel. Galiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Zalyalov rent richting de bal. Cavalera probeert naar een medespeler te passen. Davydenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev verovert de bal door een tackle van achteren. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Davydenko geeft een lange en hoge pass. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov geeft een lange en hoge pass. Steinitz rent richting de bal. Steinitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tunçoğlu rent richting de bal. Tunçoğlu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fedotov de bal onder controle te krijgen. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cavalera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Davydenko de bal. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev haalt uit met een fantastische trap. Galiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Veles Moscow - Mad Bears 0:2

23e minuut.
Cavalera rent richting de bal. Zalomaev is nu in balbezit. Cavalera rent richting de bal. Cavalera draait met de bal, schiet en ... Galiev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Veles Moscow - Mad Bears 0:3

25e minuut.
Cavalera speelt de bal door. Venikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Venikov passt de bal in één keer door. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev schiet op doel. Galiev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Cavalera verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalera passt de bal met de wreef. Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shvetsov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cavalera onderschept slim de pass. Daar is Cavalera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavalera speelt de bal door. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Churikov passt de bal in één keer door. Zalyalov is nu in balbezit. Zalyalov probeert naar een medespeler te passen. Cavalera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalera haalt uit met een fantastische trap. Galiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cavalera heeft problemen om de bal te vangen. Venikov is nu in balbezit. Venikov passt de bal met de wreef. Cavalera rent richting de bal. Cavalera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Veles Moscow - Mad Bears 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Veles Moscow 72%, Mad Bears 28%.
FC Veles Moscow - Mad Bears 0:4

47e minuut.
Karabash geeft een lange en hoge pass. Fedotov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zalomaev rent richting de bal. Daar is Zalomaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalomaev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shcherpilov komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Zalomaev is nu in balbezit. Zalomaev speelt de bal door. Cavalera met een sublieme pass. Venikov rent richting de bal. Venikov haalt uit met een fantastische trap. Galiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Veles Moscow 64%, Mad Bears 36%.
FC Veles Moscow - Mad Bears 0:4