Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BELGOROD Bayern Rangers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Zagustin speelt de bal door. Galahov rent richting de bal. Galahov met een sublieme pass. Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tyan rent richting de bal. Tyan met een sublieme pass. Filippov is nu in balbezit. Tyan rent richting de bal. Tyan draait met de bal, schiet en ... Zaginialov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Derkach met een sublieme pass. Daar is Galahov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galahov met een sublieme pass. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Galahov onderschept slim de pass. Filippov rent richting de bal. Filippov met een sublieme pass. Slutzker rent richting de bal. Slutzker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BELGOROD - Bayern Rangers 1:0

16e minuut.
Tyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Filippov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikitin onderschept slim de pass. Nikitin haalt uit met een fantastische trap. Gorshkov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Gorshkov trapt de bal weg van het doel. Filippov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dederev de bal onder controle te krijgen. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zagustin is nu in balbezit. Tyan rent richting de bal. Zagustin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zagustin krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Zagustin geeft een hoge lob. Inworp. Zadorin met een snelle inworp. Tyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BELGOROD 57%, Bayern Rangers 43%.
BELGOROD - Bayern Rangers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BELGOROD 40%, Bayern Rangers 60%.
BELGOROD - Bayern Rangers 1:0