Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.ZENIT BELGOROD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


30e minuut.
Tyan onderschept slim de pass. Tyan probeert naar een medespeler te passen. Slutzker rent richting de bal. Slutzker draait met de bal, schiet en ... Shchiraj probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kabylkairov de bal. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ZENIT - BELGOROD 0:1

43e minuut.
Tyan speelt de bal door. Slutzker rent richting de bal. Slutzker passt de bal met de wreef. Tyan rent richting de bal. Tyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ZENIT 49%, BELGOROD 51%.
F.C.ZENIT - BELGOROD 0:1

52e minuut.
Gaev met een sublieme pass. Tulubeev is nu in balbezit. Tulubeev speelt de bal door. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tyan is nu in balbezit. Tyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leshchenko de bal. Slutzker verovert de bal door een tackle van achteren. Slutzker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Petrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filippov rent richting de bal. Met opzet legt Petrov zijn tegenspeler op de grond. Petrov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ZENIT 61%, BELGOROD 39%.
F.C.ZENIT - BELGOROD 0:1