Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BELGOROD Fc Squad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Tyan kopt de bal weg. Slutzker heeft problemen om de bal te vangen. Zalyalov is nu in balbezit. Slutzker rent richting de bal. Slutzker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kulik onderschept slim de pass. Kulik draait met de bal, schiet en ... Bazhenov verovert de bal door een tackle van achteren. Zalozhnyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalozhnyj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Shmatovalenko de bal. Zadorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadorin probeert naar een medespeler te passen. Slutzker is nu in balbezit. Slutzker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Galkin kopt de bal weg. Savchenko rent richting de bal. Savchenko geeft een lange en hoge pass. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BELGOROD - Fc Squad 1:0

32e minuut.
Kabanec is nu in balbezit. Tyan onderschept slim de pass. Tyan passt de bal in één keer door. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker draait met de bal, schiet en ... Agalarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Galkin probeert de bal aan de voet te houden. Tyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyan passt de bal met de wreef. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BELGOROD - Fc Squad 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BELGOROD 44%, Fc Squad 56%.
BELGOROD - Fc Squad 2:0

62e minuut.
Zadorin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galkin de bal. Slutzker is nu in balbezit. Slutzker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tyan is nu in balbezit. Tyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Shmatovalenko de bal. Slutzker is nu in balbezit. Slutzker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BELGOROD - Fc Squad 3:0

88e minuut.
Filippov geeft een lange en hoge pass. Shesterniov rent richting de bal. Met opzet legt Galkin zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Galkin naar de kleedkamers voor een vroege douche. Shesterniov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BELGOROD 41%, Fc Squad 59%.
BELGOROD - Fc Squad 3:0