Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shakhtar BELGOROD
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.8 gemiddelde waardering 22.2
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Kutuzov rent richting de bal. Tyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tyan met een sublieme pass. Slutzker is nu in balbezit. Slutzker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shakhtar - BELGOROD 0:1

40e minuut.
Vsuev is nu in balbezit. Tyan onderschept slim de pass. Tyan passt de bal zonder na te denken. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker schiet op doel. Porkujan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tyan speelt de bal door. Klungelig pakt Slutzker de bal. Kutuzov rent richting de bal. Slutzker is nu in balbezit. Slutzker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakhtar 56%, BELGOROD 44%.
Shakhtar - BELGOROD 0:1

66e minuut.
Savchenko onderschept slim de pass. Galahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galahov met een sublieme pass. Shesterniov rent richting de bal. Shesterniov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zherdev speelt de bal door. Ermilov is nu in balbezit. Ermilov met een sublieme pass. Zherdev is nu in balbezit. Zherdev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shakhtar - BELGOROD 1:1

89e minuut.
Kutuzov met een sublieme pass. Tyan heeft problemen om de bal te vangen. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker haalt uit met een fantastische trap. Markov probeert de bal aan de voet te houden. Porkujan bokst de bal weg.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shesterniov zal de hoekschop nemen. Filippov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakhtar 55%, BELGOROD 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shakhtar - BELGOROD 1:1