Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fakel Voronezh Fc Squad
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Sosnihin geeft een hoge lob. Naumenko rent richting de bal. Naumenko passt de bal zonder na te denken. Kulik is nu in balbezit. Kulik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

6e minuut.
Tarhanov passt de bal zonder na te denken. Belousov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shmatovalenko. Shmatovalenko krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zalozhnyj speelt de bal door. Shmigero rent richting de bal. Mozajkin maakt een afschuwelijke overtreding. Mozajkin krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zalozhnyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnihin onderschept slim de pass. Sosnihin geeft een hoge lob. Belousov rent richting de bal. Belousov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Papashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Papashvili passt de bal met de wreef. Kulik is nu in balbezit. Kulik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Favstov de bal onder controle te krijgen. Korotkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fakel Voronezh - Fc Squad 0:1

33e minuut.
Belousov passt de bal zonder na te denken. Kalajchev is nu in balbezit. Kulik verovert de bal door een tackle van achteren. Kulik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Favstov de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Belousov geeft de bal voor. Kalajchev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kabanec de bal onder controle te krijgen. Tarhanov is nu in balbezit. Tarhanov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Agalarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fakel Voronezh - Fc Squad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fakel Voronezh 58%, Fc Squad 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fakel Voronezh - Fc Squad 1:1

62e minuut.
Tarhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanov passt de bal met de wreef. Daar is Belousov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belousov haalt uit met een fantastische trap. Golubev probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fakel Voronezh 44%, Fc Squad 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fakel Voronezh - Fc Squad 1:1