Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.ZENIT впадат може
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Zheltonogov geeft de bal voor. Petrov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaev met een sublieme pass. Ostrovskij rent richting de bal. Ostrovskij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulubeev met de inworp. Zheltonogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov onderschept slim de pass. Petrov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Chesnokov probeert naar een medespeler te passen. Gaev controleert de bal met de borst. Chuvashov rent richting de bal. Nyrkov is nu in balbezit. Nyrkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ZENIT 34%, впадат може 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.ZENIT - впадат може 0:0

46e minuut.
Kabachnik is nu in balbezit. Petrov onderschept slim de pass. Petrov geeft de bal voor. Nyrkov is nu in balbezit. Nyrkov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ZENIT - впадат може 0:1

65e minuut.
Tulubeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulubeev geeft de bal voor. Gaganov probeert naar een medespeler te passen. Petrov is nu in balbezit. Petrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.ZENIT - впадат може 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ZENIT 35%, впадат може 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.ZENIT - впадат може 1:1