Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shakhtar Bayern Rangers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Nikitin verovert de bal door een tackle van achteren. Zakharov rent richting de bal. Nikitin onderschept slim de pass. Klobuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klobuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Shvernik rent richting de bal. Ermilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Shvernik zijn tegenspeler op de grond. Shvernik krijgt een gele kaart. Ermilov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ermilov kan niet meer verder spelen. Danilov komt het veld opgelopen. Zakharov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Danilov heeft problemen om de bal te vangen. Porev is nu in balbezit. Porev draait met de bal, schiet en ... Zaginialov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Shvernik passt de bal in één keer door. Arkhipov is nu in balbezit. Arkhipov met een sublieme pass. Porev is nu in balbezit. Porev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kutuzov is nu in balbezit. Kutuzov geeft een lange en hoge pass. Voroshilov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porev bereikt de bal nog maar net als eerste. Porev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zagrebaev rent richting de bal. Zagrebaev geeft de bal voor. Danilov kopt de bal weg. Porev is nu in balbezit. Porev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Klobuk geeft de bal voor. Bashirov heeft problemen om de bal te vangen. Nikitin is nu in balbezit. Nikitin draait met de bal, schiet en ... Porkujan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shakhtar - Bayern Rangers 0:1

35e minuut.
Zakharov passt de bal met de wreef. Voroshilov is nu in balbezit. Voroshilov passt de bal zonder na te denken. Porev rent richting de bal. Porev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Arkhipov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakhtar 50%, Bayern Rangers 50%.
Shakhtar - Bayern Rangers 0:1

46e minuut.
Parov bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilov onderschept slim de pass. Danilov probeert naar een medespeler te passen. Porev rent richting de bal. Porev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Klobuk de bal onder controle te krijgen. Shvernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Shvernik passt de bal zonder na te denken. Porev rent richting de bal. Porev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shakhtar - Bayern Rangers 1:1

51e minuut.
Klobuk probeert naar een medespeler te passen. Nikitin heeft problemen om de bal te vangen. Danilov rent richting de bal. Danilov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zakharov kopt de bal weg. Voroshilov is nu in balbezit. Voroshilov geeft een lange en hoge pass. Zherdev is nu in balbezit. Zherdev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shakhtar - Bayern Rangers 2:1

55e minuut.
Evsikov met een sublieme pass. Danilov is nu in balbezit. Danilov passt de bal zonder na te denken. Porev rent richting de bal. Porev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bashirov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ivchenko komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Shvernik geeft een lange en hoge pass. Evsikov geeft een hoge lob. Daar is Kutuzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikitin rent richting de bal. Nikitin schiet op doel. Porkujan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klobuk is nu in balbezit. Klobuk schiet op doel. Porkujan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vsuev probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shakhtar - Bayern Rangers 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakhtar 48%, Bayern Rangers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shakhtar - Bayern Rangers 2:2