Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Squad Квазар
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Naumenko probeert naar een medespeler te passen. Zalomaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev probeert naar een medespeler te passen. Zayadlov is nu in balbezit. Zayadlov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kabanec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojarintsev met de inworp. Ababkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ababkov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Squad - Квазар 0:1

22e minuut.
Shchiogolev probeert naar een medespeler te passen. Zayadlov rent richting de bal. Naumenko verovert de bal door een tackle van achteren. Ababkov verovert de bal door een tackle van achteren. Ababkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Prityka geeft een lange en hoge pass. Galkin kopt de bal weg. Plotnikov heeft problemen om de bal te vangen. Shmigero rent richting de bal. Shmigero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kabanec is nu in balbezit. Kabanec geeft een lange en hoge pass. Plotnikov kopt de bal weg. Papashvili rent richting de bal. Papashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nikonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikonov geeft de bal voor. Zalyalov controleert de bal met de borst. Zayadlov rent richting de bal. Zayadlov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Squad - Квазар 0:2

40e minuut.
Naumenko probeert de bal met de borst te controleren. Ababkov rent richting de bal. Ababkov passt de bal in één keer door. Zayadlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayadlov schiet op doel. Agalarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Daar is Golubev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabanec rent richting de bal. Jurchishin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurchishin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Squad 59%, Квазар 41%.
Fc Squad - Квазар 0:2

47e minuut.
Shmatovalenko is nu in balbezit. Zayadlov onderschept slim de pass. Golubev is nu in balbezit. Zayadlov onderschept slim de pass. Zayadlov haalt uit met een fantastische trap. Agalarov bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zalozhnyj geeft een hoge lob. Naumenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulik is nu in balbezit. Kulik schiet op doel. Shchelbanov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Squad - Квазар 1:2

85e minuut.
Churikov is nu in balbezit. Zalozhnyj onderschept slim de pass. Zalozhnyj speelt de bal door. Papashvili is nu in balbezit. Papashvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Squad 40%, Квазар 60%.
Fc Squad - Квазар 1:2