Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shakhtar F.C.ZENIT
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Voroshilov controleert de bal met de borst. Chesnokov onderschept slim de pass. Chesnokov speelt de bal door. Tulubeev rent richting de bal. Tulubeev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Golubev bereikt de bal nog maar net als eerste. Golubev probeert naar een medespeler te passen. Rozgin is nu in balbezit. Salamatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamatov geeft de bal voor. Porkujan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ostrovskij krijgt zijn hoofd ertegen. Vsuev onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Evklidov is nu in balbezit. Gaev verovert de bal door een tackle van achteren. Gaev probeert naar een medespeler te passen. Ostrovskij rent richting de bal. Ostrovskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shakhtar - F.C.ZENIT 0:1

36e minuut.
Petrov rent richting de bal. Devkin rent richting de bal. Petrov onderschept slim de pass. Petrov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Golubev is nu in balbezit. Ermilov onderschept slim de pass. Ermilov passt de bal met de wreef. Voroshilov is nu in balbezit. Voroshilov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakhtar 66%, F.C.ZENIT 34%.
Shakhtar - F.C.ZENIT 0:1

62e minuut.
Kutuzov verovert de bal door een tackle van achteren. Golubev rent richting de bal. Golubev passt de bal in één keer door. Ostrovskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovskij schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Vsuev geeft een hoge lob. Inworp. Gaev met de inworp. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Petrov heeft problemen om de bal te vangen. Devkin speelt de bal door. Ostrovskij is nu in balbezit. Ostrovskij draait met de bal, schiet en ... Porkujan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shakhtar - F.C.ZENIT 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakhtar 76%, F.C.ZENIT 24%.
Shakhtar - F.C.ZENIT 0:2