Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BELGOROD впадат може
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Slutzker heeft problemen om de bal te vangen. Chuvashov begaat een overtreding. Slutzker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filippov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yefimov kopt de bal weg. Kabachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker verovert de bal door een tackle van achteren. Slutzker haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shesterniov met de inworp. Tyan is nu in balbezit. Tyan haalt uit met een fantastische trap. Pasternatskij werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BELGOROD - впадат може 1:0

13e minuut.
Bazhenov probeert naar een medespeler te passen. Savchenko rent richting de bal. Met opzet legt Zheltonogov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zheltonogov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Savchenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galahov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Slutzker is nu in balbezit. Slutzker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Evtifeev de bal. Zadorin rent richting de bal. Zadorin passt de bal in één keer door. Tyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BELGOROD - впадат може 2:0

24e minuut.
Zadorin probeert naar een medespeler te passen. Tyan rent richting de bal. Tyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kalinichenko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BELGOROD - впадат може 3:0

29e minuut.
Zapadov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bessonov met de inworp. Chuvashov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvashov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Kalinichenko geeft de bal voor. Inworp. Shesterniov met de inworp. Tyan heeft problemen om de bal te vangen. Tyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zadorin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyan is nu in balbezit. Tyan passt de bal zonder na te denken. Slutzker rent richting de bal. Slutzker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BELGOROD 42%, впадат може 58%.
BELGOROD - впадат може 3:0

46e minuut.
Bessonov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rishma komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Yefimov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zadorin met de inworp. Tyan is nu in balbezit. Tyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BELGOROD 40%, впадат може 60%.
BELGOROD - впадат може 3:0