Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BELGOROD Fakel Voronezh
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Belousov verovert de bal door een tackle van achteren. Belousov geeft de bal voor. Zapadov heeft problemen om de bal te vangen. Belousov is nu in balbezit. Belousov haalt uit met een fantastische trap. Gorshkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kabanec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shesterniov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danchuk is nu in balbezit. Danchuk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sharafutdinov passt de bal zonder na te denken. Kalajchev is nu in balbezit. Danchuk speelt de bal door. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker schiet op doel. Korotkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BELGOROD - Fakel Voronezh 1:0

29e minuut.
Kabanec passt de bal in één keer door. Danchuk rent richting de bal. Danchuk speelt de bal door. Slutzker rent richting de bal. Slutzker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BELGOROD - Fakel Voronezh 2:0

40e minuut.
Sharafutdinov rent richting de bal. Tarhanov rent richting de bal. Tarhanov speelt de bal door. Belousov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belousov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BELGOROD 52%, Fakel Voronezh 48%.
BELGOROD - Fakel Voronezh 2:0

47e minuut.
Kabanec rent richting de bal. Shesterniov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shesterniov speelt de bal door. Slutzker rent richting de bal. Slutzker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Savchenko kopt de bal weg. Daar is Shesterniov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evsikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchuk onderschept slim de pass. Danchuk geeft een lange en hoge pass. Korotkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Evsikov verovert de bal door een tackle van achteren. Evsikov geeft een lange en hoge pass. Zapadov probeert de bal aan de voet te houden. Belousov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belousov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BELGOROD 44%, Fakel Voronezh 56%.
BELGOROD - Fakel Voronezh 2:0