Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fakel Voronezh BELGOROD
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 23.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Galahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchuk is nu in balbezit. Danchuk passt de bal zonder na te denken. Slutzker rent richting de bal. Slutzker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Danchuk is nu in balbezit. Danchuk passt de bal in één keer door. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker schiet op doel. Korotkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fakel Voronezh - BELGOROD 0:1

23e minuut.
Evsikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evsikov geeft de bal voor. Daar is Zapadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belousov is nu in balbezit. Belousov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Danchuk passt de bal in één keer door. Kabanec rent richting de bal. Kabanec speelt de bal door. Slutzker is nu in balbezit. Slutzker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fakel Voronezh - BELGOROD 0:2

32e minuut.
Mozajkin met de inworp. Klungelig pakt Kalajchev de bal. Zadorin maakt een afschuwelijke overtreding. Zadorin krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Shesterniov passt de bal zonder na te denken. Galahov rent richting de bal. Galahov passt de bal met de wreef. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Filippov probeert naar een medespeler te passen. Danchuk met een sublieme pass. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker haalt uit met een fantastische trap. Favstov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fakel Voronezh 59%, BELGOROD 41%.
Fakel Voronezh - BELGOROD 0:2

49e minuut.
Galahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galahov geeft een hoge lob. Kutuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchuk draait met de bal, schiet en ... Korotkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Mozajkin onderschept slim de pass. Mozajkin geeft een lange en hoge pass. Daar is Savchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belousov is nu in balbezit. Belousov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Slutzker is nu in balbezit. Danchuk is nu in balbezit. Danchuk passt de bal in één keer door. Slutzker bereikt de bal nog maar net als eerste. Slutzker haalt uit met een fantastische trap. Korotkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fakel Voronezh - BELGOROD 0:3

65e minuut.
Galahov kopt de bal weg. Kabanec rent richting de bal. Danchuk maakt een afschuwelijke overtreding. Danchuk krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kutuzov geeft een hoge lob. Inworp. Shesterniov met de inworp. Danchuk is nu in balbezit. Danchuk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tarhanov rent richting de bal. Tarhanov geeft de bal voor. Galahov verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Belousov zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fakel Voronezh 54%, BELGOROD 46%.
Fakel Voronezh - BELGOROD 0:3