Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOONERS Арлы
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zinchenko probeert naar een medespeler te passen. Butusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Troitskij verovert de bal door een tackle van achteren. Troitskij haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Troitskij rent richting de bal. Troitskij schiet op doel. Jakushin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOONERS - Арлы 0:1

13e minuut.
Kazanova heeft problemen om de bal te vangen. Kazanova passt de bal in één keer door. Shabrov probeert naar een medespeler te passen. Dun is nu in balbezit. Dun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOONERS - Арлы 0:2

16e minuut.
Zinchenko rent richting de bal. Zhaba is nu in balbezit. Maslachenko rent richting de bal. Maslachenko schiet op doel. Dederev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOONERS - Арлы 1:2

18e minuut.
Maslachenko verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakov is nu in balbezit. Maslachenko onderschept slim de pass. Zhaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dederev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Kaverin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maslachenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslachenko onderschept slim de pass. Maslachenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Petrakov rent richting de bal. Petrakov geeft een lange en hoge pass. Butusov geeft de bal voor. Maslachenko is nu in balbezit. Maslachenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Saharov rent richting de bal. Saharov passt de bal met de wreef. Zinchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaba onderschept slim de pass. Zhaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GOONERS - Арлы 2:2

35e minuut.
Sadovnichij rent richting de bal. Zakusov is nu in balbezit. Zakusov passt de bal met de wreef. Zhaba heeft problemen om de bal te vangen. Zhaba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ivankov rent richting de bal. Maslachenko is nu in balbezit. Maslachenko passt de bal met de wreef. Zhaba heeft problemen om de bal te vangen. Zhaba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Dederev trapt de bal weg van het doel. Ivankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dun verovert de bal door een tackle van achteren. Dun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zakusov speelt de bal door. Ivankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivankov passt de bal in één keer door. Zhaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOONERS - Арлы 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOONERS 40%, Арлы 60%.
GOONERS - Арлы 3:2

50e minuut.
Petrakov rent richting de bal. Maslachenko rent richting de bal. Maslachenko probeert naar een medespeler te passen. Zhaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gerasimov geeft een hoge lob. Inworp. Kaverin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maslachenko is nu in balbezit. Maslachenko draait met de bal, schiet en ... Dederev bokst de bal weg.

59e minuut.
Butusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Butusov passt de bal met de wreef. Daar is Kazanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troitskij rent richting de bal. Troitskij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GOONERS - Арлы 3:3

85e minuut.
Zinchenko met een sublieme pass. Troitskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Troitskij haalt uit met een fantastische trap. Pisarev rent richting de bal. Pisarev schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Abalduev passt de bal zonder na te denken. Gerasimov rent richting de bal. Maslachenko verovert de bal door een tackle van achteren. Zhaba rent richting de bal. Zhaba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dun passt de bal in één keer door. Sadovnichij is nu in balbezit. Troitskij verovert de bal door een tackle van achteren. Troitskij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOONERS 42%, Арлы 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GOONERS - Арлы 3:3