Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EtoOggy Spartak Moskow
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dalmatov neemt de hoekschop. Daar is Shishkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherchesov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Shcherbinin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaplatkin met de inworp. Gavrikov rent richting de bal. Gavrikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gavrikov rent richting de bal. Gavrikov speelt de bal door. Aliev heeft problemen om de bal te vangen. Aliev schiet op doel. Zherebtsov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EtoOggy 47%, Spartak Moskow 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EtoOggy - Spartak Moskow 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Aliev de bal. Cherchesov rent richting de bal. Aliev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cherchesov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cherchesov kan niet meer verder spelen. Ezhov komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Bavin geeft een hoge lob. Daar is Ivanovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezhov schiet op doel. Bulykin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mkrtchyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pavlyuchenko komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mamykin verovert de bal door een tackle van achteren. Mamykin geeft de bal voor. Ivanovich geeft een lange en hoge pass. Aliev rent richting de bal. Aliev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Perevozshchilov is nu in balbezit. Perevozshchilov passt de bal met de wreef. Bulykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezhov is nu in balbezit. Ezhov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EtoOggy - Spartak Moskow 1:0

70e minuut.
Daev onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pavlyuchenko de bal. Pavlyuchenko probeert naar een medespeler te passen. Aliev rent richting de bal. Aliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EtoOggy - Spartak Moskow 1:1

75e minuut.
Kabanec is nu in balbezit. Kabanec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Degtiariov de bal. Aliev is nu in balbezit. Aliev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Fokin kopt de bal weg. Degtiariov controleert de bal met de borst. Pavlyuchenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavlyuchenko krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ezhov rent richting de bal. Zhernokov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezhov verovert de bal door een tackle van achteren. Ezhov haalt uit met een fantastische trap. Fedotov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EtoOggy - Spartak Moskow 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EtoOggy 41%, Spartak Moskow 59%.
EtoOggy - Spartak Moskow 2:1