Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Orenburg FC Klincy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Kadomtsev kopt de bal weg. Dalmatov heeft problemen om de bal te vangen. Teterin is nu in balbezit. Teterin schiet op doel. Zhivoderov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orenburg - FC Klincy 0:1

23e minuut.
Batishchev met een snelle inworp. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Radetzkij geeft een lange en hoge pass. Fedorov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Orenburg - FC Klincy 1:1

30e minuut.
Kadomtsev probeert naar een medespeler te passen. Teterin heeft problemen om de bal te vangen. Baranom geeft een hoge lob. Teterin heeft problemen om de bal te vangen. Teterin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ivchenko kopt de bal weg. Teterin heeft problemen om de bal te vangen. Teterin passt de bal in één keer door. Novikov rent richting de bal. Novikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orenburg 39%, FC Klincy 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Orenburg - FC Klincy 1:1

49e minuut.
Teterin is nu in balbezit. Dalmatov begaat een overtreding. Teterin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kadomtsev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kazeev heeft problemen om de bal te vangen. Novikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piatnitskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatnitskij geeft de bal voor. Kadomtsev kopt de bal weg. Teterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterin schiet op doel. Zhivoderov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orenburg - FC Klincy 1:2

56e minuut.
Doeltrap. Babaev met een harde bal richting middenveld. Teterin kopt de bal weg. Novikov rent richting de bal. Novikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Orenburg - FC Klincy 1:3

69e minuut.
Beschastnykh geeft de bal voor. Gurko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Makshanzev de bal. Fedorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Baranom de bal. Aleksandrov rent richting de bal. Met opzet legt Baranom zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Baranom naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Kazeev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aleksandrov met een snelle inworp. Teterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Shorets geeft de bal voor. Ivchenko probeert de bal aan de voet te houden. Ivchenko speelt de bal door. Novikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novikov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kolyvanov trapt de bal weg. Dalmatov kopt de bal weg. Fedorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Orenburg 58%, FC Klincy 42%.
FC Orenburg - FC Klincy 1:3