Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Footboll Paradise
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Mamykin verovert de bal door een tackle van achteren. Mamykin met een sublieme pass. Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvionkin verovert de bal door een tackle van achteren. Shitvionkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Footboll - Paradise 1:0

3e minuut.
Abramov rent richting de bal. Mamykin begaat een overtreding. Abramov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abramov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Proper is nu in balbezit. Prispichilo onderschept slim de pass. Prispichilo draait met de bal, schiet en ... Zadorin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Prispichilo de bal. Shitvionkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvionkin passt de bal zonder na te denken. Prispichilo rent richting de bal. Prispichilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kramnik speelt de bal door. Klungelig pakt Kudajkulov de bal. Egorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Egorov draait met de bal, schiet en ... Gurinovich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Footboll - Paradise 1:1

24e minuut.
Protasov rent richting de bal. Protasov met een sublieme pass. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo heeft problemen om de bal te vangen. Prispichilo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ushakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shitvionkin met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Akimov de bal onder controle te krijgen. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Narbekov is nu in balbezit. Narbekov speelt de bal door. Kudajkulov heeft problemen om de bal te vangen. Egorov is nu in balbezit. Egorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Footboll 40%, Paradise 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Footboll - Paradise 1:1

62e minuut.
Uev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jakovlev komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Shitvionkin rent richting de bal. Jakovlev onderschept slim de pass. Jakovlev geeft de bal voor. Egorov rent richting de bal. Egorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Abramov verovert de bal door een tackle van achteren. Abramov passt de bal zonder na te denken. Egorov is nu in balbezit. Egorov haalt uit met een fantastische trap. Gurinovich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Footboll - Paradise 1:2

85e minuut.
Prispichilo onderschept slim de pass. Shitvionkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitvionkin passt de bal met de wreef. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Footboll 41%, Paradise 59%.
FC Footboll - Paradise 1:2