Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sport Klincy ТОРПЕДО (Владимир
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Starostyak kopt de bal weg. Starostyak is nu in balbezit. Tagaldyev maakt een afschuwelijke overtreding. Tagaldyev krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Jakubik is nu in balbezit. Malafeev verovert de bal door een tackle van achteren. Buriak rent richting de bal. Buriak schiet op doel. Zairullin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport Klincy - ТОРПЕДО (Владимир 1:0

25e minuut.
Abdulin verovert de bal door een tackle van achteren. Starostyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulin onderschept slim de pass. Abdulin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sport Klincy - ТОРПЕДО (Владимир 1:1

28e minuut.
Vinokur bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinokur passt de bal met de wreef. Starostyak rent richting de bal. Abdulin verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lasker geeft een hoge lob. Klungelig pakt Razbegailo de bal. Abdulin rent richting de bal. Abdulin schiet op doel. Starostyak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport Klincy - ТОРПЕДО (Владимир 1:2

39e minuut.
Jakubik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andreev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malafeev is nu in balbezit. Malafeev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sport Klincy 60%, ТОРПЕДО (Владимир 40%.
FC Sport Klincy - ТОРПЕДО (Владимир 1:2

68e minuut.
Jakubik onderschept slim de pass. Jakubik speelt de bal door. Abdulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Malafeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazbekov rent richting de bal. Malafeev onderschept slim de pass. Malafeev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sport Klincy - ТОРПЕДО (Владимир 2:2

84e minuut.
Kovalciuk geeft een lange en hoge pass. Buriak rent richting de bal. Bokov rent richting de bal. Buriak onderschept slim de pass. Buriak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zairullin met een harde bal richting middenveld. Ivanin rent richting de bal. Tagaldyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tagaldyev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sport Klincy 49%, ТОРПЕДО (Владимир 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sport Klincy - ТОРПЕДО (Владимир 2:2