Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ТОРПЕДО (Владимир FC Sport Klincy
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


23e minuut.
Kovalciuk is nu in balbezit. Kovalciuk geeft de bal voor. Starostyak is nu in balbezit. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Starostyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik onderschept slim de pass. Tagaldyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vishnevskij de bal. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Buriak kopt de bal weg. Belkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkin met een sublieme pass. Buriak rent richting de bal. Buriak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zairullin trapt de bal weg van het doel. Ivanin kopt de bal weg. Jakubik is nu in balbezit. Belkin verovert de bal door een tackle van achteren. Belkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ТОРПЕДО (Владимир 56%, FC Sport Klincy 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ТОРПЕДО (Владимир - FC Sport Klincy 0:0

64e minuut.
Ivanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanin geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij rent richting de bal. Tagaldyev rent richting de bal. Tagaldyev schiet op doel. Kalinichenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ТОРПЕДО (Владимир - FC Sport Klincy 1:0

66e minuut.
Pavlenko heeft problemen om de bal te vangen. Pavlenko passt de bal in één keer door. Daar is Starostyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vinokur met een sublieme pass. Rzhevskij rent richting de bal. Rzhevskij passt de bal in één keer door. Lasker is nu in balbezit. Lasker geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Klungelig pakt Andreev de bal. Rzhevskij speelt de bal door. Starostyak is nu in balbezit. Jakubik rent richting de bal. Jakubik geeft een lange en hoge pass. Kalinichenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ТОРПЕДО (Владимир 25%, FC Sport Klincy 75%.
ТОРПЕДО (Владимир - FC Sport Klincy 1:0