Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Селтик FC sokker gavno
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Kulaga is nu in balbezit. Abaturov is nu in balbezit. Evdakimov begaat een overtreding. Abaturov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sennikov wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abaturov is nu in balbezit. Abaturov haalt uit met een fantastische trap. Korotkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Селтик - FC sokker gavno 0:1

13e minuut.
Kulaga met een sublieme pass. Jakovenko is nu in balbezit. Jakovenko passt de bal met de wreef. Tsaran is nu in balbezit. Tsaran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gimalaev rent richting de bal. Gimalaev met een sublieme pass. Rozhkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov verovert de bal door een tackle van achteren. Abaturov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Селтик - FC sokker gavno 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Селтик 42%, FC sokker gavno 58%.
Селтик - FC sokker gavno 0:2

53e minuut.
Sennikov is nu in balbezit. Kulaga verovert de bal door een tackle van achteren. Kulaga probeert naar een medespeler te passen. Tsaran rent richting de bal. Tsaran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Селтик - FC sokker gavno 1:2

66e minuut.
Evdakimov rent richting de bal. Kulaga is nu in balbezit. Gimalaev is nu in balbezit. Abaturov rent richting de bal. Abaturov haalt uit met een fantastische trap. Korotkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Селтик - FC sokker gavno 1:3

70e minuut.
Filimonov met een harde bal richting middenveld. Kadyrov rent richting de bal. Gimalaev met een sublieme pass. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Селтик 49%, FC sokker gavno 51%.
Селтик - FC sokker gavno 1:3