Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PandasFX F C Khimki
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Arkhipov speelt de bal door. Jakovenko rent richting de bal. Denisov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakovenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Bojarintsev wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pinchuk trapt de bal weg van het doel. Bojarintsev kopt de bal weg. Klungelig pakt Abalduev de bal. Jakovenko rent richting de bal. Jakovenko schiet op doel. Degtiariov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PandasFX - F C Khimki 1:0

12e minuut.
Kechinov heeft problemen om de bal te vangen. Sponkie is nu in balbezit. Met opzet legt Kechinov zijn tegenspeler op de grond. Kechinov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Denisov probeert de bal met de borst te controleren. Denisov geeft de bal voor. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abalduev geeft de bal voor. Prikhodko kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Buntman geeft de bal voor. Inworp. Zykin met de inworp. Bojarintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarintsev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Abalduev rent richting de bal. Zykin verovert de bal door een tackle van achteren. Zykin geeft een hoge lob. Paramonov kopt de bal weg. Jakovenko rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Denisov onderschept slim de pass. Bojarintsev verovert de bal door een tackle van achteren. Sponkie is nu in balbezit. Bojarintsev rent richting de bal. Bojarintsev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PandasFX - F C Khimki 2:0

38e minuut.
Kechinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechinov passt de bal zonder na te denken. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovenko onderschept slim de pass. Jakovenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandasFX 42%, F C Khimki 58%.
PandasFX - F C Khimki 2:0

47e minuut.
Arkhipov verovert de bal door een tackle van achteren. Bojarintsev is nu in balbezit. Abalduev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarintsev onderschept slim de pass. Bojarintsev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kechinov is nu in balbezit. Sponkie onderschept slim de pass. Met opzet legt Denisov zijn tegenspeler op de grond. Denisov krijgt een gele kaart. Sponkie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sponkie met een snel genomen vrije trap. Jakovenko kopt de bal weg. Zykin is nu in balbezit. Zykin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kazimirov passt de bal met de wreef. Zykin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abalduev. Abalduev krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rabiner probeert de bal met de borst te controleren. Jakovenko onderschept slim de pass. Jakovenko probeert naar een medespeler te passen. Bojarintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarintsev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sponkie passt de bal met de wreef. Zhabinskij geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bojarintsev de bal onder controle te krijgen. Jakovenko is nu in balbezit. Jakovenko schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Pinchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zykin rent richting de bal. Zykin geeft een hoge lob. Jakovenko is nu in balbezit. Jakovenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandasFX 42%, F C Khimki 58%.
PandasFX - F C Khimki 2:0