Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ТОРПЕДО (Владимир Селтик
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Kovalciuk onderschept slim de pass. Jakovenko rent richting de bal. Jakovenko passt de bal in één keer door. Tsaran rent richting de bal. Tsaran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zabava geeft de bal voor. Inworp. Lasker met een snelle inworp. Rostropovich rent richting de bal. Rostropovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ТОРПЕДО (Владимир - Селтик 1:0

15e minuut.
Maslov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maslov passt de bal met de wreef. Tsaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsaran draait met de bal, schiet en ... Zairullin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ТОРПЕДО (Владимир - Селтик 1:1

17e minuut.
Jakubik rent richting de bal. Kulaga is nu in balbezit. Met opzet legt Jakubik zijn tegenspeler op de grond. Jakubik krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Razbegailo geeft de bal voor. Nudndyj is nu in balbezit. Nudndyj geeft de bal voor. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ТОРПЕДО (Владимир 52%, Селтик 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ТОРПЕДО (Владимир - Селтик 1:1

54e minuut.
Rostropovich passt de bal in één keer door. Tsaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazbekov is nu in balbezit. Tsaran verovert de bal door een tackle van achteren. Tsaran schiet op doel. Zairullin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Rozhkov rent richting de bal. Razbegailo is nu in balbezit. Nudndyj begaat een overtreding. Nudndyj krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Razbegailo geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij heeft problemen om de bal te vangen. Jakovenko rent richting de bal. Rostropovich verovert de bal door een tackle van achteren. Rostropovich schiet op doel. Korotkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ТОРПЕДО (Владимир - Селтик 2:1

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lasker zal de hoekschop nemen. Jakovenko onderschept slim de pass. Razbegailo is nu in balbezit. Razbegailo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ТОРПЕДО (Владимир 45%, Селтик 55%.
ТОРПЕДО (Владимир - Селтик 2:1