Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sport Klincy FC sokker gavno
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.1
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Abaturov is nu in balbezit. Gimalaev is nu in balbezit. Babochkin is nu in balbezit. Gimalaev verovert de bal door een tackle van achteren. Gimalaev passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Pshenichnikov is nu in balbezit. Pshenichnikov passt de bal in één keer door. Pavlenko met een sublieme pass. Abaturov rent richting de bal. Abaturov draait met de bal, schiet en ... Kalinichenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Babochkin verovert de bal door een tackle van achteren. Babochkin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Starostyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov draait met de bal, schiet en ... Kalinichenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Buriak de bal. Malafeev rent richting de bal. Met opzet legt Pavlenko zijn tegenspeler op de grond. Pavlenko krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Pshenichnikov kopt de bal weg. Daar is Starostyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport Klincy - FC sokker gavno 0:1

18e minuut.
Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko passt de bal in één keer door. Starostyak is nu in balbezit. Abaturov verovert de bal door een tackle van achteren. Abaturov schiet op doel. Kalinichenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Danilin probeert naar een medespeler te passen. Andreev is nu in balbezit. Andreev speelt de bal door. Buriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sport Klincy - FC sokker gavno 1:1

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalinichenko met een harde bal richting middenveld. Danilin kopt de bal weg. Abaturov is nu in balbezit. Abaturov draait met de bal, schiet en ... Kalinichenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport Klincy - FC sokker gavno 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sport Klincy 59%, FC sokker gavno 41%.
FC Sport Klincy - FC sokker gavno 1:2

47e minuut.
Pavlenko passt de bal met de wreef. Malafeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimalaev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malafeev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Malafeev kan niet meer verder spelen. Belkin komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gavrikov geeft een hoge lob. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko passt de bal met de wreef. Gimalaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimalaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Danilin is nu in balbezit. Belkin verovert de bal door een tackle van achteren. Danilin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Danilin krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Doeltrap. Kalinichenko trapt de bal weg. Babochkin kopt de bal weg. Abaturov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaturov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Belkin kopt de bal weg. Buriak heeft problemen om de bal te vangen. Zharenyj rent richting de bal. Buriak is nu in balbezit. Buriak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Starostyak passt de bal zonder na te denken. Babochkin geeft een lange en hoge pass. Buriak kopt de bal weg. Belkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sport Klincy - FC sokker gavno 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sport Klincy 53%, FC sokker gavno 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sport Klincy - FC sokker gavno 2:2