Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PandasFX FC_ZENIT
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Arkhipov de bal onder controle te krijgen. Drishchev rent richting de bal. Drishchev probeert naar een medespeler te passen. Kerzhakov rent richting de bal. Kerzhakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PandasFX - FC_ZENIT 0:1

26e minuut.
Evseenko is nu in balbezit. Evseenko passt de bal met de wreef. Daar is Zakamskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakovenko rent richting de bal. Jakovenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chichkin speelt de bal door. Averin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerzhakov is nu in balbezit. Kerzhakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PandasFX - FC_ZENIT 0:2

40e minuut.
Klungelig pakt Bojarintsev de bal. Kerzhakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarintsev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojarintsev krijgt een gele kaart. Kerzhakov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kerzhakov kan niet meer verder spelen. Shchetinin komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Zaporozhtsev passt de bal met de wreef. Daar is Shchetinin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaporozhtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporozhtsev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kazimirov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandasFX 56%, FC_ZENIT 44%.
PandasFX - FC_ZENIT 0:2

53e minuut.
Kirichenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdulov is nu in balbezit. Abdulov geeft een lange en hoge pass. Shchetinin controleert de bal met de borst. Shchetinin draait met de bal, schiet en ... Lebedev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PandasFX - FC_ZENIT 0:3

54e minuut.
Bojarintsev met een sublieme pass. Klungelig pakt Jakovenko de bal. Averin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Averin krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kirichenko probeert naar een medespeler te passen. Chichkin is nu in balbezit. Chichkin geeft een lange en hoge pass. Zaporozhtsev heeft problemen om de bal te vangen. Zaporozhtsev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zhabinskij is nu in balbezit. Zhabinskij geeft een lange en hoge pass. Jakovenko is nu in balbezit. Jakovenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PandasFX - FC_ZENIT 1:3

85e minuut.
Evpatov passt de bal met de wreef. Zaporozhtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhabinskij. Zhabinskij krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PandasFX 32%, FC_ZENIT 68%.
PandasFX - FC_ZENIT 1:3