Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_ZENIT PandasFX
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Evpatov geeft een lange en hoge pass. Zaporozhtsev is nu in balbezit. Zaporozhtsev geeft de bal voor. Kerzhakov rent richting de bal. Kerzhakov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zhabinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporozhtsev onderschept slim de pass. Zaporozhtsev passt de bal in één keer door. Kerzhakov rent richting de bal. Kerzhakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Chichkin probeert naar een medespeler te passen. Sponkie rent richting de bal. Averin begaat een overtreding. Averin krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Doeltrap. Zakamskij trapt de bal weg van het doel. Sponkie kopt de bal weg. Bojarintsev rent richting de bal. Bojarintsev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_ZENIT - PandasFX 0:1

38e minuut.
Zhideev geeft een hoge lob. Inworp. Zykin met de inworp. Bojarintsev is nu in balbezit. Bojarintsev haalt uit met een fantastische trap. Smertin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kazimirov kopt de bal weg. Arkhipov is nu in balbezit. Kerzhakov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kerzhakov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_ZENIT 38%, PandasFX 62%.
FC_ZENIT - PandasFX 0:1

64e minuut.
Zhabinskij rent richting de bal. Drishchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drishchev passt de bal in één keer door. Averin is nu in balbezit. Averin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Drishchev probeert de bal met de borst te controleren. Bojarintsev rent richting de bal. Drishchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drishchev krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Zakamskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Chichkin is nu in balbezit. Chichkin met een sublieme pass. Bojarintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarintsev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_ZENIT 47%, PandasFX 53%.
FC_ZENIT - PandasFX 0:1