Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
пвввыым F C Khimki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Abazov kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinchuk de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abaturov neemt de hoekschop. Rabiner kopt de bal weg. Degtiariov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zheltonogov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
пвввыым - F C Khimki 1:0

9e minuut.
Abaturov kopt de bal weg. Klungelig pakt Buntman de bal. Zheltonogov is nu in balbezit. Zheltonogov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
пвввыым - F C Khimki 2:0

15e minuut.
Panov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov met een sublieme pass. Melnikov is nu in balbezit. Zheltonogov rent richting de bal. Zheltonogov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Denisov onderschept slim de pass. Denisov passt de bal met de wreef. Davidov rent richting de bal. Kechinov rent richting de bal. Kechinov draait met de bal, schiet en ... Bogdanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Paramonov met de inworp. Denisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Denisov passt de bal zonder na te denken. Evtushenko rent richting de bal. Evtushenko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pinchuk heeft problemen om de bal te vangen. Melnikov rent richting de bal. Melnikov passt de bal in één keer door. Zheltonogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonogov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Melnikov passt de bal in één keer door. Rabiner rent richting de bal. Zheltonogov is nu in balbezit. Zheltonogov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buntman de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пвввыым 37%, F C Khimki 63%.
пвввыым - F C Khimki 2:0

55e minuut.
Panov met een sublieme pass. Melnikov rent richting de bal. Melnikov passt de bal met de wreef. Zheltonogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonogov schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Panov onderschept slim de pass. Denisov is nu in balbezit. Met opzet legt Panov zijn tegenspeler op de grond. Panov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: пвввыым 44%, F C Khimki 56%.
пвввыым - F C Khimki 2:0